Photography Journal

Gabriela + Juri | Los Angeles Engagement

Gabriela + Juri. Venice, California.

 

 

 

 

Posted in Engagements | , , , , , , , , , , , , | 3 Comments

3 thoughts on “Gabriela + Juri | Los Angeles Engagement

 1. Rina

  Juri,

  Urime per te dy ju. Koha iken shpejt ashtu edhe vitet. Mbase nuk me mbani mend, por kemi qene shoke femijerie, dikur kur mesuese Moza dhe mesuese Lida na mesonin me aq dashuri violinen qe e donim shume, po ashtu edhe lojrat qe luanim afer lagjes se teta Nushit:)

  Te mbaj mend qe te vogel nje cun ambicioz, te edukuar dhe shume te sjelleshem. Te uroj gjithe te mirat ne jete!

  Rina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Now